Ο όμιλος Γυψοπλακ παρέχει συσσωρευμένη γνώση 46 χρόνων εφαρμογής κατασκευαστικών λύσεων ξηράς δόμησης.

Μέσω των εξειδικευμένων εταιρειών  Ι.Κορασίδης ΑΕ, Διαμορφωτική ΑΕ, Διαμορφωτική Βοιωτίας ΑΕ και Blue Line Materials Ltd καλύπτει τις ανάγκες της αγοράς παρέχοντας σε επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου πρωτοπόρες λύσεις.   

Η πορεία του ομίλου σήμερα συνεχίζεται προς τις εξής κατευθύνσεις:

Η Ι.Κορασίδης ΑΕ μέσω της εμπορικής της δραστηριότητας διαθέτει στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προϊόντα ξηράς δόμησης, από τους σημαντικότερους οίκους του εξωτερικού και της εγχώριας αγοράς. Στοιχείο διαφοροποίησης της εταιρείας από τους ανταγωνιστές της είναι η υπεραξία που παρέχει στους πελάτες της μέσω των άρτιων και ολοκληρωμένων τεχνικών λύσεων.

Η βιομηχανική δραστηριότητα από την Διαμορφωτική ΑΕ και Διαμορφωτικη Βοιωτίας ΑΕ επικεντρώνεται στη παραγωγή γαλβανισμένων μεταλλικών προφίλ γυψοσανίδας μέσα από την μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη μονάδα στην Ελλάδα. Το μεγάλο εύρος των προϊόντων και η ποικιλία εφαρμογών προσφέρει στους επαγγελματίες του χώρου τις ιδανικότερες λύσεις για τις εφαρμογές τους στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Η Blue Line Materials Ltd μια εταιρεία χονδρικής πώλησης, αντιπροσωπεύει επώνυμους και καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού με υψηλά επίπεδα ποιότητας και προδιαγραφών.

Στόχος μας για το μέλλον είναι η διαρκής έρευνα για ανάπτυξη νέων προϊόντων, η διερεύνηση της αγοράς για την προσθήκη καινοτόμων λύσεων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό καθώς και η εδραίωση της παρουσίας μας σε ξένες αγορές.

 

iso